Dragi cetățeni!

Vă mulțumesc pentru că ați accesat pagina de internet a Primăriei Comunei Balaci. Mediul on-line ne permite să fim la un click distanță de dumneavoastră și încercăm să vă oferim prin acest site servicii digitale care să vă ajute să economisiți timp prețios.

Chiar dacă încercăm să facem acești pași importanți spre digitalizarea serviciilor publice, îndrăgim în continuare interacțiunea umană: caldă, emoționantă și cu sentimente curate.

Iată de ce vă lansăm cu drag invitația de a vizita Comuna BalaciIubim satul românesc și de aceea luptăm în fiecare zi pentru a demonstra că se poate face performanță administrativă și în zona rurală.

Promovăm valorile europene, dar nu uităm tradițiile, obiceiurile, portul și cântul strămoșesc. Ele sunt zestrea cea mai de preț a neamului nostru. Avem obligația să o păstrăm și să o predăm mai departe copiilor noștri, învățându-i de ce trebuie să ne respectăm tradițiile și să ne iubim satul românesc.

Respectăm identitatea rurală, dar dorim să dezvoltăm comuna noastră cu fonduri europene astfel încât Balaci-ul să devină prima comună din județ.

Vrem în Balaci NORMALITATEA care ar trebui să se regăsească în fiecare sat din România. Este normalitatea pe care o merită fiecare român. Iar această normalitate se construiește doar dacă crezi în comunitatea ta, în oamenii care, la rândul lor, au avut încredere în tine să îi reprezinți. De aici, alături de o echipă de oameni profesioniști, poți începe să visezi, iar apoi prin muncă și seriozitate să transformi visele în realitate.

Noi, echipa administrativă a Comunei Balaci, vom arăta că se poate și că suntem mereu deschiși să împărtășim din lucrurile bune pe care le-am făcut, dar și să învățăm din alte exemple pozitive. Vă așteptăm să ne scrieți, să ne contactați sau să ne vizitați direct la Balaci.

Cu gânduri alese,

CALOTĂ ILIE

Primarul Comunei Balaci

Faci un comentariu sau dai un răspuns?